ÚSPECHY NAŠICH ČLENOV: HUBERT – Superbrands Slovakia 2024

Legendárnej značke obľúbeného slovenského sektu Hubert udelili túto prestížnu cenu už po deviatykrát. Rozhodli o nej priamo slovenskí spotrebitelia spolu s komisiou odborníkov Brand Council.
Legendárnej značke obľúbeného slovenského sektu Hubert udelili túto prestížnu cenu už po deviatykrát. Rozhodli o nej priamo slovenskí spotrebitelia spolu s komisiou odborníkov Brand Council.
Na tejto cene je najzaujímavejšie a najdôležitejšie práve to, že ju udeľujú priamo spotrebitelia. Oceňujú nielen kvalitu výrobku, ale aj komunikáciu značky Hubert. Vnímajú aj jej snahu neustále rozvíjať a zlepšovať kvalitatívne aj imidžové parametre značky. Brand Council je expertná skupina, ktorá rozhoduje o udelení ocenenia na základe verejného prieskumu, ktorý bol realizovaný agentúrou GfK. Do tejto skupiny sa radia najuznávanejší slovenskí odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy. Superbrands na celom svete oceňuje tie najlepšie z najlepších obchodných značiek už viac ako 20 rokov v 90 krajinách sveta. Je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Titul Superbrands je znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Pečať Superbrands získajú len značky s výnimočnou povesťou a zákazníci si s nimi vždy spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah.
Od svojho vzniku vo Veľkej Británii si projekt získal celosvetové uznanie a dnes je cena Superbrands Award uznávaná ako špeciálne ocenenie, ktoré na základe jednotných kritérií a metód každoročne oceňuje najlepšie z najlepších značiek v takmer 90 krajinách na piatich kontinentoch.
www.najnapoje.sk
Súvisiace články
Sviatok zamilovaných – ako vlastne vznikol?
Štipce na všeličo
Viete, ktoré syry sú skutočne zdravé? Tieto sa oplatí zahrnúť do jedálnička!
Je vaše dieťa ako živé striebro?
Ktoré izbové rastliny sú hitom interiérového dizajnu v roku 2024?
Suveníry zo Slovenska potešia vašich zahraničných priateľov
Keby som mala rodiť znovu, vybrala by som si zvolenskú pôrodnicu
Spálňa podľa Feng shui
Henrieta Karabova


Zdroj: [13.02.2024; woman.sk; woman.sk; 00:00; Henrieta Karabova]
https://www.woman.sk/advertising/hubert-superbrands-slovakia-2024/