COOP Jednota Nové Zámky, s. d. otvorila jeden zo svojich najmodernejších supermarketov

COOP Jednota Nové Zámky,s.d. sprístupnila obyvateľom Nových Zámkoch zrekonštruovaný supermarket na ulici T. G. Masaryka. Potešila tým hlavne verných zákazníkov, ktorí nadšene čakali na opätovné otvorenie vynovenej predajne.Supermarket predstavuje vyššiu triedu vo svojej kategórii nielen šírkou sortimentu, použitím ekologických materiálov, ale aj mraziarenskou a chladiarenskou technikou, čím prináša vysoký komfort pri nákupoch. 

NOVÉ ZÁMKY. Dňa 1.6.2018 o 9.00 h COOP Jednota Nové Zámky,s.d. sprístupnila obyvateľom Nových Zámkoch zrekonštruovaný supermarket na ulici T. G. Masaryka. Potešila tým hlavne verných zákazníkov, ktorí nadšene čakali na opätovné otvorenie vynovenej predajne.Supermarket predstavuje vyššiu triedu vo svojej kategórii nielen šírkou sortimentu, použitím ekologických materiálov, ale aj mraziarenskou a chladiarenskou technikou, čím prináša vysoký komfort pri nákupoch.
Preinvestovali viac ako milión eur
Otvorenie nového supermarketu zahájil predseda predstavenstva COOP Jednota Nové Zámky, s.d., Ing. Štefan Mácsadi so slovami: „Vážení zákazníci, chcel by som využiť túto príležitosť a poďakovať sa všetkým dodávateľom, ktorým sa v krátkom čase podarilo spraviť kus obrovskej práce, aby ste sa opäť mohli vrátiť do svojej obľúbenej predajne.“ Budova pôvodného supermarketu na Masarykovej ulici bola zatvorená len 5 mesiacov,počas ktorých dostala prevádzka úplne nový šat, k čomu prispelo najmä zväčšenie predajnej plochy z 295 m2 na 620 m2 a následne zmena usporiadania sortimentu. Nové zariadenie plní najprísnejšie kritériá, ktoré sa vzťahujú na uskladnenie a predaj potravín. V súčasnosti sa vnútorná aj vonkajšia časť pýši novým a moderným dizajnom, zmenila sa tiež prístupová komunikácia, čo ocenili zákazníci hneď pri príchode. Z pohľadu veľkého rozsahu stavebných prác, ktoré sa na budove uskutočnili, hovoríme skutočne o krátkej dobe nevyhnutného zatvorenia prevádzky, pri ktorom preinvestovali 1,1 milióna eur. Stavebné práce zabrali zhruba 750 000 eur a zvyšných 350 000 eur bolo použitých na zariadenie a vybavenie supermarketu. Pocit zmeny ocenili zákazníci hneď pri samotnom vstupe do vnútra budovy. Prevádzková jednotka sa zaradila medzi objekty, ktoré môžu konkurovať podobným prevádzkam kdekoľvek na svete.
S dôrazom na kvalitu a spokojnosť
Okrem moderného vzhľadu, ktorým sa budova COOP Jednoty Nové Zámky, s. d. stala jednou z najatraktívnejších budov v celých Nových Zámkoch, na rozľahlej ploche bude zákazníkom k dispozícii až 7000 tovarových položiek. Predajňa je vybavená elektronickými cenovkami, ktoré majú za úlohu uľahčiť orientáciu nakupujúcim, zabezpečujú čitateľnosť a zachovanie tovaru na tom istom mieste, čo uľahčí prácu aj zamestnancom. Nový supermarket je vybavený najmodernejšími chladiarenskými a mraziarenskými zariadeniami,ktoré sú ekologické z pohľadu životného prostredia, aj kvality vyloženého a skladovaného tovaru. Na výber je ponuka grilovaných kurčiat a dopek čerstvého pečiva počas celého dňa. „Minimálne 70% produktov je vyrobených na Slovensku, pretože Coop Jednota Nové Zámky,s.d.podporuje hlavne slovenských dodávateľov,“ hovorí jej predseda Ing. Štefan Mácsadi a dodáva, že na zákazníkov čaká krásna prevádzková jednotka, ktorá bude nielen komfortná, ale aj užitočná z pohľadu dopytu zákazníkov po zaujímavom tovare v zaujímavých cenách.
Lokálni dodávatelia

K dnešnej podobe supermarketu dopomohla súčinnosť všetkých partnerov, ktorí sa už tradične podieľali na vzniku vynikajúceho diela. Slová vďaky predsedu predstavenstva COOP Jednota Nové Zámky, s. d., Ing. Štefana Mácsadiho patrili najmä Ing. arch. Jozefovi Antalíkovi, stavebnej firme Hegedűs a tradičným dodávateľom: Coop servisu Nové Zámky, firme Reccom Nitra, NR-SYS Nitra, firme Altech Kelcom s.r.o. a Nykon s.r.o. Nové Zámky.